Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Contrasec rekrytoi!

Asiakaslähtöistä IT-palvelua yrityksille Contrasec

 Meillä on ICT-osaajien rekrytointi aina auki!

Contrasec on vuonna 2001 perustettu tamperelainen IT-alan yritys, joka tuottaa yrityksille kattavat ICT-palvelut, kotimaiset konesali- ja kapasiteettipalvelut sekä ICT-asiantuntijapalvelut. Työllistämme tällä hetkellä 19 työntekijää ja liikevaihtoa teemme reilut 3 milj.€. Contrasec jatkaa kasvuaan ja siksi meillä on ICT-osaajien rekrytointi jatkuvasti auki!

Contrasec Oy on vakavarainen ja työntekijöistään välittävä työnantaja. Meillä on uudet valoisat toimistotilat Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä, ja mikä parasta: loistavat työkaverit. Mikäli koet etätyöskentelyn mielekkäämpänä, niin sekin onnistuu meillä joustavasti!

Contrasec Oy on työpaikka, jossa pääset monipuolisesti tekemään ja oppimaan sinua luontaisesti kiinnostavista asioista, kuten

 • Windows- ja Linux-pohjaiset käyttöjärjestelmät
 • Konesaliympäristöt
 • Virtualisointitekniikat
 • Tietoverkot
 • Palomuurit
 • Pilvipalvelut

Oletko sinä seuraava Contraseciläinen?

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen työtehtävän, missä pääset jatkuvasti kehittämään omaa tietotaitoasi
 • Mukavan ja rennon parinkymmenen työntekijän työyhteisön
 • Etätyömahdollisuuden
 • Hyvät henkilöstöedut, mm. lounas- ja liikuntaetu
 • Viihtyisät ja valoisat toimistotilat Tampereen keskustassa Finlaysonin vanhassa tehdasmiljöössä

Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta Contraseciläisiä työskentelee myös mm. pääkaupunkiseudulla erilaisissa projekteissa.
Nykyisten asiakkaidemme sijaintien pääpaino on Tampere-Helsinki-Turku-kolmiossa.
Omat konesalimme sijaitsevat Tampereella, Nakkilassa ja Espoossa.

Meillä viihdytään ja ollaan tyytyväisiä!

Contrasecin työntekijöiden työtyytyväisyyttä kuvaa pitkien työsuhteiden lisäksi se, että yli 90% Contrasecin työntekijöistä on valmiita suosittelemaan työnantajayritystä työnantajana vuonna 2022 tehdyn henkilöstökyselyn perusteella. Kaikki vastaajat ovat valmiita suosittelemaan työnantajaansa sekä palveluntuottajana että yhteistyökumppanina.

Etkö ole vielä valmistunut tai etsitkö työharjoittelupaikkaa?

Ei hätää. Meillä on joustavat työajat, joten työskentely sujuu mukavasti myös opiskelujen lomassa. Työharjoittelun kautta meille työllistyminen on itseasiassa hyvin luontainen ja paljon kuljettu polku, sillä merkittävä osa työntekijöistämme on tullut meille töihin työharjoittelun kautta ja 100% harjoittelijoistamme on viimeisen 10 vuoden aikana saanut meiltä työpaikan. Ja myös saaneet opiskelunsa valmiiksi!

Jos kiinnostuit, laita rohkeasti hakemus!

Kerro meille mikä sinua kiinnostaa, mitä olet opiskellut ja tehnyt työksesi aiemmin sekä palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@contrasec.fi, niin olemme sinuun yhteydessä mikäli kaltaisellesi asiantuntijalle on tällä hetkellä tarvetta. Voimme mahdollisesti palata asiaan myös myöhemmin.

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä