Contrasecin IT-palveluratkaisut

Laitamme yrityksenne IT-palvelut kuntoon

Voimme olla yrityksenne IT-tuki, IT-ylläpito tai vaikka koko IT-osasto. Joka tapauksessa olemme yritystänne tukeva IT-kumppani.

Palvelemme yritystänne niin pienissä kuin suuremmissa IT-palvelutarpeissa. IT-palvelumme skaalautuva IT-palveluiden kokonaisratkaisusta yksittäisiin IT-palveluratkaisuihin. IT-palveluratkaisut määritellään aina yrityksen tarpeiden mukaan.

Olemme valmiit kyseenalaistamaan perinteiset vaihtoehdot, jotta voimme tarjota paremmin yrityksenne tarpeita palvelevat IT-palveluratkaisut. Kokemuksemme auttaa meitä toteuttamaan tietoturvallisia, luotettavia ja kustannustehokkaita IT-palvelukokonaisuuksia. 

IT-TUKI

Olemme tukenanne

Tarjoamme käyttöönne loppukäyttäjien Helpdesk-palvelua, työasemapalvelua sekä asiantuntijapalveluitamme. Voitte käyttää palveluita tarpeidenne mukaan.

Palveluiden käytöstä veloitetaan käytön mukaan.

→ Sopii ratkaisuksi pienemmille yrityksille, joiden IT-ympäristö ei ole iso, mutta jotka ajoittain kaipaavat IT-asiantuntijoiden tukea.

IT-YLLÄPITO

Teemme sen kanssanne

Teette vain valitsemanne osuuden ja me hoidamme loput. Ylläpidämme sopimuksen mukaan työasemia ja palvelimia sekä vastaamme päivityksistä ja määritellyistä tukipalveluista. Myös Helpdesk- ja asiantuntijapalvelut ovat käytössänne tarpeidenne mukaan.

Palveluiden käytöstä veloitetaan joko käytön mukaan tai kiinteällä kuukausiveloituksella.

→ Sopii yrityksille, joilla on omaa ylläpidettävää IT-infraa ja jotka haluavat ulkoistaa niiden ylläpidon. Omaa IT-osaamista löytyy, mutta ulkopuoliselle asiantuntijuudelle löytyy myös tarvetta.

IT-OSASTO

Huolehdimme kaikesta puolestanne

Vastaamme kokonaisvaltaisesti yrityksenne tietoliikennepalveluista, palvelin- ja konesalipalveluista sekä loppukäyttäjäpalveluista. Tavoitteemme on näkyä loppukäyttäjillenne yrityksenne sisäisenä IT-osastona. Lisäksi asiantuntijamme tukevat teitä erilaisissa kehitys- ja muutosprojekteissa.

Palvelut veloitetaan pääosin kiinteällä budjetointia helpottavalla kuukausiveloituksella. Osa palveluista voidaan veloittaa myös käytön mukaan, esimerkiksi projektikohtaiset asiantuntijatyöt.

→ Sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä täysin omaan liiketoimintaansa ja jotka haluavat ulkoistaa IT-palvelunsa IT-kumppanille varmistaakseen yritykselleen toimivan, tietoturvallisen ja liiketoimintaa tukevan IT-ympäristön. Kiinteä kuukausiveloitus helpottaa budjetointia.

IT-KUMPPANUUS

Vastaamme yrityksenne IT-palveluista kuin omastamme

Valitsemastanne IT-palveluratkaisusta riippumatta olemme yrityksenne IT-kumppani. Huolehdimme, että IT-palveluratkaisu palvelee yritystänne parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kaikki tarjoamamme IT-palvelut ovat luonnollisesti käytössänne. Voitte myös vaihtaa IT-palveluratkaisua sopimaan parhaiten kulloiseenkin tilanteeseenne.

Asiantuntija- ja koulutuspalvelumme tukevat yritystänne erityisesti muutos- ja kehitysprojekteissa. Asiantuntijamme voivat tukea yrityksenne osaamisen kehittämistä ns. tekemällä oppimisen kautta tai vaihtoehtoisesti tuottamalla ratkaisun Avaimet käteen-toteutuksena. Voimme myös kouluttaa ja käytännössä harjoitella yrityksenne henkilökunnan kanssa kuinka asiat tehdään ja tuotatte itse lopullisen ratkaisun.

TARJOUS IT-PALVELUISTA

Pyytäkää tarjous yrityksenne näköisestä IT-palveluratkaisusta!

 

myynti@contrasec.fi
puh. 03 3123 7111