Referenssi: Insinööritoimisto Erkki Leskinen hankki IT-palvelut naapurista

Joskus asiakassuhteet voivat olla poikkeuksellisen läheisiä. Näin on esimerkiksi Insinööritoimisto Erkki Leskinen Oy:n ja Contrasecin kohdalla, sillä molempien toimistot sijaitsevat historiallisella Finlaysonin tehdasalueella Tampereella.

IT-palvelut Finlaysonin alueelta

Insinööritoimisto Erkki Leskinen Oy:n toimiston sijainti Finlaysonin alueella mahdollistaa Contrasecille palveluntuottajana monta asiaa, kuten lähituen poikkeuksellisen nopean vasteajan. Asiantuntija ehtii tarvittaessa paikanpäälle asiakkaan luokse minuuteissa. Lisäksi Contrasecin oma, lähes koko Finlaysonin alueen kattava valokuituverkko tarjoaa insinööritoimistolle nopean tietoliikenneyhteyden toimipisteelle, mutta myös insinööritoimiston virtuaalipalvelimelle, joka tuotetaan Contrasecin virtuaalipalvelinkapasiteetista Finlaysonin alueella sijaitsevista omista konesaleista. Nopeamman konesaliyhteyden avulla insinööritoimisto pääsi eroon aiemmin vaivanneesta yhteysongelmasta ja nykyään työt sujuvat ilman työntekoa häiritseviä katkoksia.

Kiinteähintainen loppukäyttäjien IT-palvelupaketti

Contrasec tarjoaa insinööritoimiston työntekijöiden käyttöön kiinteähintaisen loppukäyttäjien IT-palvelupaketin. IT-palvelupaketti on räätälöity työntekijöiden tarpeiden mukaan niin, että se sisältää kaikki loppukäyttäjien tarvitsemat palvelut kiinteällä kuukausihinnalla. Insinööritoimisto Erkki Leskisen IT-palvelupaketti koostuu IT-tukipalveluista eli Helpdesk- ja lähitukipalveluista, työasemapalveluista käsittäen mm. käyttäjä- ja työasemahallintapalvelut, haittaohjelmatorjunnasta, tulostinhallinnasta, työasemien elinkaaripalvelusta sekä laitehankinnasta. Lisäksi Contrasec vastaa Microsoft 365-ympäristön lisensseistä sekä palvelun ylläpidosta ja tuesta Helpdesk-palvelun kautta. Contrasec tarjoaa insinööritoimistolle myös verkko- ja palomuuripalvelut sekä VPN- ja DNS-palvelut.

 

Insinööritoimisto Erkki Leskinen Oy

Insinööritoimisto Erkki Leskinen Oy:n palvelut kattavat LVI-suunnittelun asuintaloihin, toimisto- ja virastorakennuksiin, kouluihin, sairaaloihin ja terveyskeskuksiin, sosiaalialan palvelurakennuksiin, urheiluhalleihin sekä teollisuuskiinteistöihin.

www.instoleskinen.fi

”Todella tyytyväisiä olemme olleet Contrasecilta saamaamme palveluun. Erityisesti tyytyväisiä olemme olleet VPN-yhteyteemme, joka on toiminut vallan erinomaisesti nyt, kun henkilökuntamme on tehnyt töitä kotona.”

Eero Leskinen, toimitusjohtaja, eero.leskinen@instoleskinen.fi

 

KIINNOSTUITTEKO PALVELUISTAMME?

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous yrityksenne IT-palvelujen ulkoistamisesta.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111