Referenssi: Sininauhaliitto ry:n ICT-palvelut tuottaa Contrasec

Contrasec on tuottanut Sininauhaliitto ry:n ICT-palvelut loppuvuodesta 2017 asti. ICT-kokonaispalvelut kattavat palvelinympäristönpalvelut, työasemapalvelut, tietoliikennepalvelut, laite- ja elinkaarenhallintapalvelut, asiantuntijapalvelut sekä palveluidenhallintapalvelut.

Sininauhaliitolle tuotettaviin palvelinympäristönpalveluihin kuuluvat konesali- ja kapasiteettipalvelut, palvelinten ylläpito ja valvonta, varmistus, lisenssit, DNS-palvelut, AD-palvelu sekä tulostus- ja tiedostopalvelut.

Sininauhaliitolle tuotetut työasemapalvelut kattavat Helpdesk- ja lähitukipalvelut, käyttäjä- ja työasemahallinnan, lisenssit, etäkäyttöratkaisut, tulostimien hallinnan ja tuen, ohjelmistojen hallinnan sekä haittaohjelmatorjunnan. Contrasec vastaa Sininauhaliiton Microsoft 365-ympäristön palveluista ja lisensseistä. Contrasec tarjoaa Sininauhaliitolle myös laitepalvelut, elinkaarenhallinnan ja mobiililaitetuen.

Myös tietoliikennepalvelut kuuluvat kokonaispalveluihin käsittäen WLAN-verkkojen valvonnan ja hallinnan sekä konesali- ja toimistoyhteydet ja palomuuripalvelut.

Contrasecin asiantuntijat ovat tarpeen mukaan Sininauhaliiton käytettävissä erilaisiin kehitysprojekteihin.

Contrasecin palveluidenhallinnan avulla huolehditaan Sininauhaliiton ICT-kokonaispalveluiden jatkuvasta kehittämisestä, asiakastyytyväisyydestä sekä ylläpidetään palvelun dokumentointia ja laiterekisteriä.

 

Sininauhaliitto ry

Sininauhaliitto on runsaan 100 jäsenyhteisön yhteistyöverkosto, joka auttaa vaikeaan tilanteeseen joutuneita ihmisiä. Liiton ja sen runsaan sadan, ympäri Suomea toimivan jäsenyhteisön erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen.

www.sininauhaliitto.fi

Marja Mettälä, talous- ja henkilöstöpäällikkö, marja.mettala@sininauha.fi

 

KIINNOSTUITTEKO PALVELUISTAMME?

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous yrityksenne IT-palveluista.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111