Colocation-palvelun edut

Ulkoistettu konesalin ylläpito tarjoaa toimintavarmuutta ja tehokkuutta

Colocation-palvelu mahdollistaa ICT-ympäristön ulkoistamisen palveluntarjoajan ylläpitämään konesaliin joustavasti juuri siinä laajuudessa kuin tarve on, aina yksittäisestä palvelimesta koko palvelinympäristöön. Ylläpidetyn konesalin lisäksi asiakkaan käytössä ovat palveluntarjoajan tarjoamat lisäpalvelut, joita asiakas voi tarpeidensa mukaan hyödyntää.

Palvelumalli sopii asiakkaille, joilla on toimivat palvelinratkaisut jo olemassa, mutta erinäisistä syistä johtuen he etsivät ympäristölle parempaa sijoituspaikkaa. Puntarissa voi painaa kustannussäästöt, toimintavarmuus, turvallisuus tai vaikka konesalin parempi sijainti. Ulkoistamiseen kannustaa myös oman henkilöstön resurssien vapautuminen yrityksen ydinliiketoimintaan.

Colocation-palvelulla on mahdollista saavuttaa paljon erilaisia etuja. Palvelu luo mm. pienemmille yrityksille mahdollisuuden nauttia suurempien volyymien perusteella syntyvistä eduista, joita yleensä pääsevät hyödyntämään vain isommat yritykset. Tässä muutamia Colocation-palvelun tuomista eduista:

  • Kustannusedut ja tehokkuus syntyvät jaetusta kapasiteetista esim. jäähdytyksen, turvallisuuden ja tilakulujen jakaantuessa useammalle käyttäjälle. Myöskin kulujen ennustettavuus paranee.
  • Toimintavarmuus ja tekninen suorituskyky lisääntyvät ammattimaisesti ylläpidetyssä ympäristössä
  • Skaalautuvuusetu; toiminnan tehostaminen mahdollistuu ilman suuria investointeja
  • Tietoturva- ja käytettävyystasot paranevat
  • Lisäpalveluiden saatavuus paranee, esim. virtualisointikapasiteetti ja varmistuspalvelut
  • Mahdollistaa asiakasyritysten keskittymisen omaan erityisosaamisalueeseensa ja sen kehittämiseen

Ulkoista konesalin ylläpito ketterästi Contrasecin Coloon

Colocation-palvelun käyttöönotto käy helposti.

1.    Kartoitetaan yhdessä tarpeitanne vastaava konesali, räkkitilan määrä sekä tietoliikenneyhteys.

2.    Tuo laitteesi saliimme tai siirretään ne sinne yhdessä. Voit myös ostaa tai vuokrata tarvitsemasi laitteet meiltä.

3.    Käytössäsi on ammattimaisesti ylläpidetty konesaliympäristö ja ammattitaitoinen henkilökunta. Voit hyödyntää tarjoamiamme lisäpalveluita tarpeidesi mukaan.

Konesalimme

Konesalimme sijaitsevat useissa eri sortumatiloissa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella Tampereen keskustassa.

Monipuoliset salimme lisäpalveluineen mahdollistavat räätälöityjen palvelukokonaisuuksien tarjoamisen joustavasti asiakkaan tarpeet ja liiketoiminnan luonteen huomioon ottaen.

Hinnoitteluumme vaikuttaa edullisesti eritasoisten saliemme luomat edellytykset tarjota poikkeuksellisen tarkasti juuri asiakastarpeen mukaista palvelua, jolloin asiakas ei maksa mistään ylimääräisestä.

Tarjoamme jokaiseen saliin vahvan fyysisen turvallisuuden, valvotun jäähdytyksen ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Tilakohtaisina lisäpalveluina tarjoamme mm. asennus-, ylläpito-, varmistus- ja etäkäyttöpalveluita. Myös virtuaalisen kapasiteetin palvelut ovat helposti yhdistettävissä fyysiseen rautaan. Lisätietoja saatavilla olevista infra-palveluista löytyy nettisivuiltamme www.contrasec.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kartoitetaan yhdessä tarpeenne.

myynti@contrasec.fi
puh. 03 3123 7111

Contrasec tarjoaa kokemuksella ICT-palveluja ja projektiosaamista sekä tietoturva-alan koulutus- ja konsultointipalveluja.