Contrasec-logo musta

Tämä on tiedote.

Kolmas konesali parantaa konesalipalveluiden hajauttamista

Contrasec on jälleen laajentanut konesalipalveluitaan Contrasec

Contrasec on hankkinut itselleen kolmannen konesalikokonaisuuden Espoosta

Contrasec Oy on laajentanut konesalipalveluitaan ostamalla Palvelinpuisto Oy:n koko osakekannan. Kauppa on tehty 31.8.2021.

Palvelinpuistolla on Espoon Innopolissa sijaitseva moderni konesali, joka on ollut tähän asti pääasiassa tietoliikennekäytössä. Jatkossakin sali tarjoaa kustannustehokkaan yhteyspisteen, etenkin silloin, kun on tarve erittäin pieneen latenssiin tai hyvin nopeaan yhteyteen (10 G – 100 G) Ficixiin.

Kauppa vahvistaa Contrasec Oy:n strategiaa toimia palveluntuottajana Suomesta tuotetuille ja operoiduille korkealaatuisille konesalipalveluille. “Olemme erittäin tyytyväisiä toteutuneeseen konesalikauppaan. Se antaa meille entistä paremmat edellytykset palvella asiakkaitamme.” kommentoi Contrasecin toimitusjohtaja Juha Piitulainen.

Kolmas konesali parantaa konesalipalveluiden hajauttamista

Uusi konesali parantaa tarjottujen palveluiden maantieteellisen hajauttamisen mahdollisuuksia, niin olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaille. Hankinta vahvistaa myös Contrasecin asemaa yhtenä johtavista keskikokoisista konesaliyrityksistä Suomessa.

Kaupan myötä Contrasecin tarjonta laajenee kahdesta olemassa olevasta konesalikokonaisuudesta kolmen konesalin kokonaisuudeksi. Edellisen kerran Contrasec laajensi konesaliensa määrää kahteen huhtikuussa vuonna 2019 ostamalla osuuden Nakkilassa sijaitsevasta EMP-suojatusta luolastosta. Tampereella Contrasecilla on ollut konesalitoimintaa jo vuodesta 2008 lähtien.

Contrasecin konesalit kolmessa eri sijainnissa

Contrasecilla on konesalit Tampereella, Nakkilassa ja nyt siis myös Espoossa.

Tampere
Contrasecin Tampereen konesalit sijaitsevat keskeisellä sijainnilla Tampereen keskustassa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella. Konesalitilat sijaitsevat alueen eri rakennuksissa ja useissa eri sortumatiloissa.

Nakkila
Nakkilassa konesali sijaitsee Puolustusvoimien ja Posti-Telen vanhassa luolastossa n. 20 metrin syvyydessä kallion sisällä. Luolasto tarjoaa eritasoisia ja -kokoisia konesalitiloja tai yksittäisiä laitepaikkoja sinne sijoitettavan datan vaatimien yksilöllisten turvallisuusasteiden mukaan.

Espoo
Espoon Innopolissa sijaitsevan Palvelinpuiston moderni konesali on oikea ratkaisu erityisesti palveluille, joilla on tarve erittäin pieneen latenssiin tai hyvin nopeaan yhteyteen (10 G – 100 G) Ficixiin. Palvelinpuiston kustannustehokkaat colocationpalvelut sisältävät laitetilat, konesalipalvelut sekä varmennetun sähkön yksilöllisten tarpeiden mukaan turvallisessa ja toimintavarmassa ympäristössä.

Lue lisää www.palvelinpuisto.fi

Lue lisää konesalipalveluistamme

Lisätietoja konesalipalveluista

Kerromme teille mielellämme lisää konesalipalveluistamme.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä