Microsoft 365 -palveluiden tietoturvatarkastus

Pilvipalvelujen yleistyminen ja jatkuva kehittyminen luo niiden tietoturvalliselle käytölle kovia haasteita. Microsoft 365 -palvelut ovat nykyään maailman käytetyimpiä pilvipalveluita ja sen vuoksi ne ovat verkkorikollisille erityisen houkutteleva kohde.

Sähköposti on vielä tänäkin päivänä helpoin, edullisin ja yleisin tapa hyökätä yritykseen. Erilaisista phishing- ja toimitusjohtajahuijauksista on tullut lähes jokapäiväisiä. Tämän takia pelkkä käyttäjätunnuksen ja salasanan yhdistelmä ei enää riitä turvaamaan sähköpostitilejä, vaan tunnistautumisesta on tehtävä vahvempaa.

 

Miksi Microsoft 365 -palveluiden tietoturvallisuuden tila kannattaa tarkistaa

Microsoft 365-palveluiden tietoturvatarkastus [ Contrasec

Microsoft 365 -palveluiden tietoturvatarkastus palveluna

Tietoturvallisuuden takaamiseksi Microsoft 365 -palveluissa on tarjolla erilaisia suojaustoimia ja -asetuksia. Osa näistä suojausominaisuuksista on oletuksena käytössä, mutta oletusasetusten lisäksi on erittäin suositeltavaa tehdä niiden lisäksi erillisiä tietoturvallisuutta parantavia suojaustoimenpiteitä.

Contrasecin Microsoft 365 -palveluiden tietoturvatarkastus käy läpi yrityksen sähköposti- ja pilvipalveluympäristön suomalaisten tietoturvaviranomaisten ohjeiden mukaan, raportoi havaitut uhat ja määrittelee suositeltavat toimenpiteet ympäristön vahvistamiseksi.

Contrasecin asiantuntijat tekevät tietoturvatarkastuksesta saatavan raportin mukaiset Microsoft 365 -ympäristön tietoturvakovennukset erillisellä tuntiveloituksella.

MICROSOFT SILVER PARTNER

Contrasec on Microsoftin Silver -tason kumppani. 

Microsoft Silver -tason kumppani [Contrasec

TARJOUS MICROSOFT 365 -TIETOTURVATARKASTUKSESTA

Kysy lisätietoja tietoturvatarkastuksesta ja tarjous yrityksenne Microsoft 365 -ympäristön tietoturvallisuuden tarkastamisesta.

Contrasecin Microsoft 365 -palveluiden tietoturvatarkastus alk. 1440 €

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111