Referenssi: Contrasec on Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian IT-kumppani

Contrasec on Apollonian IT-kumppani.

Contrasec on ollut Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian IT-kumppani jo vuodesta 2017 asti. Contrasec tarjoaa Apollonialle kattavasti kaikki IT-palvelut .

Apollonialle tarjottavat IT-palvelut sisältävät yhdistyksen työntekijöitä tukevat helpdesk- ja lähitukipalvelut. Helpdesk-palvelussa Contrasecin asiantuntijat palvelevat Apollonian loppukäyttäjiä yhden kontaktipisteen-periaatteella puhelimitse, sähköpostilla tai asiakasportaalin kautta, juuri sitä kautta mikä on Apollonian loppukäyttäjille helpointa. Lähitukea tarjotaan Apollonian toimipisteessä loppukäyttäjien tarpeiden mukaan.

Contrasec vastaa myös Apollonian työasemapalveluista, joihin sisältyy käyttäjä- ja työasemahallinta, haittaohjelmatorjunta, työasemien varmuuskopiointi, tulostinhallinta sekä IT-laitteiden elinkaaripalvelu. Contrasec hoitaa myös Apollonian laitehankinnat.

Contrasec vastaa Apollonian Microsoft 365-ympäristön palveluiden lisensseistä, ylläpidosta ja hallinnasta sekä tuesta Helpdesk-palvelun kautta. Apollonian Microsoft 365-ympäristön suojaamisesta huolehditaan mm. varmuuskopioimalla M365-palveluiden data Contrasecin konesaleihin Tampereelle.

Contrasec tarjoaa Apollonialle myös konesali- ja kapasiteettipalvelut sekä huolehtii palvelimien ylläpidosta. Palveluihin kuuluvat myös toimisto- ja konesaliyhteydet sekä palomuuri- ja verkkopalvelut.

 

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia on tieteellinen yhdistys, johon kuuluvat lähes kaikki Suomen hammaslääkärit. Apollonia tukee hammaslääketieteellistä tutkimusta, järjestää riippumattomaan tietoon perustuvaa täydennyskoulutusta ja välittää tutkimustietoa suunterveydestä.

www.apollonia.fi

Vesa Pohjola, pääsihteeri, vesa.pohjola@apollonia.fi

 

 

KIINNOSTUITTEKO PALVELUISTAMME?

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous yrityksenne IT-palvelujen ulkoistamisesta.

MYYNTI@CONTRASEC.FI
PUH. 03 3123 7111